Hírek RSS


Okosnet hírek

Magyar Idők

Hirado.hu

Hírek » Okosnet hírek

2012.05.03.

Ipari és bolti eszközök kalapács alatt

Az egyik nagy magyarországi áruház árverésre bocsátja győri raktárában összegyűlt használt eszközeit

Tavalyi, hasonló lépéseinek sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit a tesco áruház. A győri raktárközpontot is érintő, 139 tételt kínáló aukciót május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

Újra internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit az áruház − nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, eddig már öt hasonló, nagy sikerű aukciót tartottak, amelyekkel mind az eszközök új tulajdonosai, mind a vállalat elégedettek voltak. Az eladó az online értékesítés átláthatóságának és gyorsaságának örült, míg a vevők olyan berendezésekhez juthattak így, amelyekből használtan kevés van a piacon, az újra pedig gyakran nincs pénze egy-egy kisebb vállalkozásnak − tette hozzá a vezető.

A megvételre kínált eszközök személyesen is megtekinthetők az áruházlánc győri és budapesti eszközraktárában május 8-án, 10 és 14 óra között, illetve május 8. és 9. között az egyes Tesco áruházakban.

A tételekről már most elérhető a fényképes leírás a www.intergavel.hu weboldalon.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés aukciós listáján többek között habtálcás csomagoló, szeletelőgép, monitorok, ipari vasalók, varrógép, sütőipari gépek és eszközök, kemencék, hűtő és melegen tartó pult, számos mosogató, irodakonténer és több bálázógép is szerepel. Az árverésen május 10-én, kizárólag online formában lehet licitálni.