Neuro Rehabilitáció

Sopron, Major köz 3

  • Telefon:20-392-0031
  • Fax:99-510-129
  • E-mail:
  • Weboldal:www.neurorehab.hu
  • Kulcsszavak: neuro, neurológia, parkinson, stroke, dr. málly, gerincvelő, agyvérzés

Neuro Rehabilitáció céginformációk

PARKINSON KÓR
STROKE UTÁNI ÁLLAPOT
AGYVÉRZÉS UTÁNI ÁLLAPOT
GERINCVELŐ SÉRÜLÉS
SZÜLÉST KÖVETŐ OXIGÉNHIÁNYOS ÁLLAPOTOK
FÁJDALOM SZINDRÓMA
PERINATALIS LÉZIÓ


Rendelés:
Neuro Rehabilitáció Sopron, Major-köz 3.

Budapesten minden kedden.
Budapest, VII. Stáhly u. 2/a

Bejelentkezés: 06-20-392-0031


Tisztelt Hölgyem, Uram!

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. Parkinson-kór, stroke és gerincvelősérülésen átesett személyek számára megszerveztük a transcranilais mágnes stimuláció (rTMS), az aktív torna, a függesztőrács, a masszázs egy helyen való végzését. Ugyanitt történik a betegek elszállásolása. Önnek csak át kell sétálnia az egyik szobából a másikba szabadidőruhában. A kényelem mellett egy hétig csak a gyógyulásra kell koncentrálnia.

A TMS kezelés a nagy térerejű változó elektromágneses tér áramot indukál az idegrendszerben, így a koponyán kívülről fájdalmatlanul ingerelhetők az agykéreg különböző területei és pályakapcsolatai.

A kezelés Parkinson-kórban a mozgás meggyorsulását, a remegés csökkenését, izomlazítást és a fájdalmas izomgörcsök oldását biztosítja.

Az agyvérzés, stroke utáni fél oldali bénulásnál az rTMS kezelés kifejezett izomlazító hatást fejt ki és segíti elindítani az aktív mozgást függetlenül a stroke kialakulásának időpontjától. Az elért eredmény stroke esetében tartós és az ismételt kezelésektől jelentős funkcionális javulás várható.

Gerincvelősérülés utáni állapotban az rTMS ismételt kezelések a pályaregenerációt felgyorsítják és az aktív mozgás megindulását elősegítik.

Az aktív tornán lehetőség nyílik egyszerű, de praktikus fogások elsajátítására, amivel a mindennapi életet meg lehet könnyíteni. A függesztőrácson - ami a vizi tornának utánzása szárazon - lehetőség nyílik a végtagok súlytalan mozgatására, a végtagok, izületek kilazítására és az aktív mozgás megindításának elősegítésére. A massage oldja a nyakban, hátban, végtagokban kialakult görcsös fájdalmakat, segít kiegyenesedni. Az egy heti kezelést követően hónapokra könnyebben, felszabadultabban fogja magát érezni.

A NeuroRehabilitáció Sopron városában a Major-köz 3 szám alatt működik.

Szállás: két ágyas szobában (zuhanyozó + WC), jól felszerelt tea konyha áll a vendégek rendelkezésére (étkészletek, mikrók, turmix gép, hűtő), Tv, törölköző minden szobában van.Üdülési csekket szállásra elfogadunk!

Étkezés: 200 m-es körzetben több kisvendéglő áll az Önök rendelkezésére, ahol 400-800 Ft közötti árban kitűnő ételeket fogyaszthatnak. A gyors étkezde bármely időpontban az Önök szobájába hozza friss készítményeit.

szállás egy fő/éjszaka 5000 Ft

Költségeinket részletesen megtalálja honlapunkon.

A TMS kezeléseket Sopronban végzem, ahol minden tevékenységért felelőséget vállalok. Egyéb helyeken végzett TMS kezelések minden vonatkozásban tőlem függetlenek, azokért felelősséget nem vállalok.

Mobil telefonszámomon lehet bejelentkezni: 06 20 392 0031.

Neuro Rehabilitáció térképen

Neuro Rehabilitáció fotói